Vi, hos Luxvinduer, tilbyder kvalitetsmetal drivhuse med elegant design, så du kan nyde din hobby på et charmerende sted i enhver Drivhuse sæson.

Et sådant drivhus vil perfekt supplere din have eller terrasse med en charmerende accent og organisk integrere sig i det samlede landskab. Dette er en fantastisk mulighed for at forbedre livskvaliteten og forkæle dig selv med friske og sunde, selvdyrkede grøntsager eller give efter for farverne og duftene i dit nye og smukke drivhus, som er ideelt både for haveentusiaster og Drivhus professionelle.

Bygningens tag har praktiske, åbningsvinduer for at give mulighed for at kontrollere temperaturen og fugtigheden i rummet samt for at forhindre insekter i at komme ind og ud. Vores ingeniører har skabt en unik og ekstremt holdbar konstruktion for at opnå maksimal levetid for drivhuset.

Vi har vurderet, testet og omhyggeligt udviklet hver enkelt detalje for at kunne tilbyde det bedste produkt til den mest fordelagtige pris i kombination med en fremragende funktionalitet.

Vi udfører hele produktionen af drivhuskonstruktionerne på stedet, i vores fabrik. På grund af dette har vi optimeret hver produktionsproces fuldt ud og opnået en lav pris, der vil glæde jer – vores kunder. Vi bruger kun aluminium af høj holdbarhed, og alle detaljer males i moderne sprøjtekabinetter for at garantere en ideel overfladekvalitet og holdbarhed.

For at imødekomme enhver ønske tilbyder vi 14 forskellige areal løsninger i enhver farve, du vælger fra RAL-kataloget, som du vil finde et bredt udvalg af i produktkonfiguratoren.

Gør din have smukkere med et premium design drivhus fra Luxvinduer – placer din bestilling allerede i dag og modtag den med sikker levering lige til din adresse. Lettere, billigere, mere fordelagtigt!