Wilt u dat uw betonnen vloer net zo glanzend en glanzend wordt als een glas- of spiegelachtig oppervlak? Welnu, het uitgewassen beton polijsten van uw betonnen vloer kan uw huis een mooie glans geven. Een gepolijste betonnen vloer zorgt er niet alleen voor dat deze er glanzend uitziet, maar kan ook stoer zijn. Het grootste voordeel van een betonnen vloer is dat deze makkelijk schoon te maken is en allergeenvrij is.

Het polijsten van een betonnen vloer is net als het schuren van hout en er is een schuurschijf nodig om het betonoppervlak af te schrapen en glad te maken, net als hout. Er zijn twee methoden voor het polijsten van betonnen vloeren, namelijk:

Droge methode

Bij de droge methode wordt geen water gebruikt om te polijsten. Bij deze methode worden machines gebruikt die zijn uitgerust met een opvangsysteem voor onzuiverheden en worden alle imperfecties en vuile oneffenheden van de vloer verwijderd. Deze heavy-duty machines zuigen het stof op voordat het je kamer kan vervuilen. Met de vooruitgang van de technologie van vandaag is droog polijsten een van de beste opties geworden om een glad vloeroppervlak te creëren.
De droge methode lijkt tegenwoordig een van de meest geprefereerde opties te zijn als het gaat om het polijsten van vloeren, omdat ze redelijk beheersbaar zijn en niet slordig worden zoals bij de natte methode van polijsten. De eliminatie van water bij deze methode maakt het proces gemakkelijk en gemakkelijk.

Natte methode

Deze methode omvat de procedure van water om de schurende materialen af te koelen en stof te verwijderen. Het water wordt gebruikt om wrijving en warmte te verminderen die worden gegenereerd door de draaiende polijstmachine. Deze methode verlengt de levensduur van harsschijven en dure industriële diamanten.

Omdat bij deze methode water wordt gebruikt, wordt het proces een beetje slordig, dus moet u uiterst voorzichtig zijn bij het doorgaan. De omliggende delen van de kamer moeten volledig bedekt zijn, zodat de watervlekken andere delen niet kunnen beschadigen. Aangezien de schuurmiddelen erg duur zijn, omvatten de eerste fasen de droge methode van polijsten en vervolgens de natte methode voor afwerking.

Gepolijste betonnen vloer creëert een gladde, dichte reflecterende afwerking die licht letterlijk door de binnenruimte kan weerkaatsen. Polijsten transformeert uw saaie grijze beton tot een ongelooflijke schoonheid die zeker de debonair van uw leefruimte verbetert. Bovendien is het gebruik van beton de beste manier om groen te worden, omdat het geen schade toebrengt aan levende orgasmes en het gemakkelijk te recyclen is. Daarom is het kiezen van een betonnen vloer de beste manier om bij te dragen aan het milieu.