At flytte kan være meget stressende. At sige farvel til venner og naboer er ikke let. Ud over den følelsesmæssige udfordring, du skal igennem, skal du billig flyttefirma århus også tage dig til andre ting. Der er en masse planlægning at gøre. Først skal du sørge for, at afbrydelserne af dine forsyninger er arrangeret. Du skal også sørge for, at alt er pakket. Endelig er det vigtigt, at du finder et pålideligt flyttefirma uger før du flytter.

Hvis du synes, det er nemt at finde et godt flyttefirma, så tro om igen. Antallet af klager over flyttefirmasvindel er ikke noget, man kan tage for flyttefirma givet. Hvis du ikke ønsker at håndtere denne type problemer, skal du tage dig god tid til at finde det rigtige flyttefirma. For at finde en, skal du begynde at gøre det på den gamle måde og gå væk fra din computer, ikke at du ikke kan finde anstændige flyttemænd online, bare at de fleste ofre for svindel har fundet og handlet deres flyttefirma på internettet.

Du kan følge disse tips for at finde et godt flyttefirma:

  1. De personer, du kender, kan muligvis anbefale en virksomhed. Du kan spørge en, der for nylig er flyttet i dit nabolag. Du kan spørge ham om de flyttemænd, han hyrede. Du kan også spørge venner og familie, især dem, der har oplevet at flytte. Spørg dem om deres oplevelse med deres flyttemænd. Hvis de er tilfredse, så vil de helt sikkert anbefale virksomheden.
  2. Du kan også tjekke de gule sider og begynde at ringe til potentielle flyttefirmaer. Endnu bedre, kontakt din ejendomsmægler og bed om en anbefaling. Han kender helt sikkert et par betroede flyttefirmaer, som du kan arbejde med. Når du har navnene på virksomheden, skal du ikke handle med dem med det samme. Bekræft nogle oplysninger først. Tjek hvor længe de har været i branchen. Tjek også deres tjenester.
  3. Før du overvejer virksomheden, så spørg dem, om de har ressourcerne til at flytte. Nogle virksomheder vil blot outsource denne service. Hvis de gør det, så find et andet firma. Du ønsker at arbejde sammen med en, der vil tage det fulde ansvar for dine varer.
  4. Når du har en kort liste over de mulige flyttefirmaer, du vil arbejde med, så inviter dem til at se huset for at lave et skøn. Planlæg besøget og noter deres skøn. Du vil sammenligne priserne efterfølgende. Hvis de nægter at aflægge dit hjem et besøg, så styr dem fra din liste. Under deres besøg skal du notere din observation. Vurder deres repræsentant. Overvej virksomheden med et behageligt personale.
  5. Til sidst, indhent så mange oplysninger, som du kan. Få deres fulde firmanavn og andre navne, de bruger. Spørg efter deres kontoradresse og andre kontaktoplysninger. Du skal også have deres licensnumre. Når du gør det, skal du bekræfte dette med udenrigsministeren. De oplysninger, de giver, skal stemme overens med oplysningerne i statens register.