Som ethvert Digital Marketing Agency i Melbourne eller andre steder vil fortælle dig, har gentagne besøgende en tendens til at købe flere produkter fra dig, når de vender tilbage til dit websted igen og igen. Dette skyldes, at jo mere de besøger dit websted, jo mere vil de stole på dig som virksomhed, især hvis de har fået en god oplevelse under deres tidligere besøg. Også efterhånden som kundernes tillid til din virksomhed og dit brand øges, er det mere sandsynligt, at de vil anbefale dig til andre, såsom venner og social media marketing familie.

Som du kan se, er det meget vigtigt for en virksomhed at fastholde dine kunder i så mange aspekter. Så hvad kan du gøre for at få folk til at vende tilbage til dig? Her er et par tips, du kan seo følge.

Personlig oplevelse – Personalisering af dine besøgendes oplevelse på dit websted er en måde at sikre, at de vender tilbage til dig. Du kan oprette tilpassede landingssider baseret på produkter og tjenester, som de har vist interesse for ved tidligere besøg, samt lignende produkter, som kunne tiltrække deres opmærksomhed.
E-mail marketing – e-mails er en god måde at holde kontakten med dine kunder på. Ting som nyhedsbreve, informative e-mails osv. er gode metoder til at hjælpe dine kunder med at huske dig, så når de har brug for produkter og tjenester, der tilbydes af dig, vil de blive ved med at vende tilbage til dit websted. For at give kunderne et incitament til at tilmelde sig et e-mail-nyhedsbrev eller en e-mail-liste, kan du tilbyde dem en gave eller et særligt tilbud ved tilmelding.
Udnyttelse af sociale medier – Der er millioner af mennesker, der bruger sociale medier hvert eneste minut. At få dine kunder til at følge dig på sociale mediekanaler gør det lettere for dig at engagere dig med dem og opbygge et forhold, samt hjælpe dem med eventuelle bekymringer, de måtte have med det samme. Ethvert Social Media Marketing Agency i Melbourne eller andre steder kan hjælpe en virksomhed med at oprette en social mediekonto for at tiltrække flere følgere og derved få mere trafik til dit websted.
Push-meddelelser – Push-meddelelser er en anden fantastisk måde at øge tilbagevendende besøgendes trafik. For at sende push-meddelelser til nogen, skal vedkommende først give din tilladelse til det ved at acceptere at modtage dem. Men hvis de ønsker at modtage push-meddelelser, betyder det, at de har en aktiv interesse i dine produkter og tjenester.
Udgiv almindeligt indhold – Ethvert Social Media Marketing Agency i Melbourne vil fortælle dig, at udgivelse af almindeligt indhold på sociale medier, blogs osv. er en fantastisk måde at engagere sig med dine kunder på. Jo mere de ser dit indhold på deres feed, jo mere synlighed vil du få for din virksomhed, og jo mere informativt og engagerende indhold du udgiver, jo flere mennesker bliver interesserede i din hjemmeside og bliver ved med at vende tilbage.
Kundeloyalitet – At oprette et kundeloyalitetsprogram er en anden måde at sikre, at dine kunder bliver ved med at vende tilbage til dig, især hvis du også tilbyder loyalitetsbelønninger, der er både attraktive og lokkende for dem. Det er en almindelig metode til at takke og belønne kunder for deres loyalitet over for dit brand.
Retargeting-annoncer – Retargeting-annoncer er dem, der er oprettet målrettet mod personer, der allerede har besøgt dit websted før, selvom de ikke konverterede til et salg. Både søgemaskineannoncer såsom Google Ads og annoncer på sociale medier har værktøjer til nemt at oprette retargeting-annoncer. Dette er en fantastisk måde at minde kunderne om at vende tilbage til din hjemmeside eller onlinebutik.