Huiseigenaren houden van het comfort van het opnieuw ontwerpen van hun hardhouten vloerreparaties en het overspuiten van hardhouten vloer verwijderen vloeren met de hulp van deskundige hardhouten vloeraannemers. Door dit te doen, geeft Guest Posting de platgetreden hardhouten vloer nieuw leven in de gloednieuwe look waarmee hij oorspronkelijk was gekomen. Binnen deze processen kost het kleuren van een hardhouten vloer echter tijd en zware inspanning. Dit proces is geen gemakkelijk project, zelfs niet als het gaat om de beste aannemers van hardhouten vloeren. Hoewel huiseigenaren graag experimenteren en gewenste resultaten behalen door hun hardhouten vloeren te beitsen, is het altijd een veiligere optie om een ervaren aannemer voor hardhouten vloeren in te huren. Als u dat doet, zal uw hardhouten vloer lang meegaan dankzij hun jarenlange ervaring in het overspuiten, repareren en beitsen van hardhouten vloeren.

De hulpmiddelen om kleuring uit te voeren zijn het belangrijkst om met dit proces te beginnen. Dit zijn de tools die je nodig hebt:

Winkel vacuüm
Kleefstof
Willekeurige vlakschuurmachine
Beschermende brillen
Stof masker
Schuurpapier
Palm schuurmachine
Hardhouten vloer vlek
Applicator voor vlekken van lamswol
Schoonmaakdoeken
Penselen van twee inch
Polyurethaan sealer
Schuimroller met hoge dichtheid

Maak de kamer klaar

Deze eerste stap om te beginnen met het kleuren van uw hardhouten vloer is door uw kamer op te ruimen en klaar te maken voor het proces. Haal alle meubels en andere dingen eruit die een belemmering kunnen vormen voor het kleuringsproces. Als de vloer een plint heeft, is het gebruik van een koevoet de beste truc om de schoenlijsten van de vloer te krijgen. Zorg ervoor dat u elke vormschoen labelt, zodat deze later gemakkelijker opnieuw te installeren is. Als u klaar bent met het verwijderen van alle schoenlijsten, spreidt u een plastic vel of een ander oud vel over het gebied uit, zodat het schuurproces zich niet buiten de parameters verspreidt. Een extra stap kan zijn om de verlichtingsarmaturen en ventilatieopeningen te bedekken. Bovendien, bedek gewoon alle punten die gevoelig zijn voor stof.

Schuren op de juiste manier gedaan

Dit is verreweg het belangrijkste proces in het hele kleuringsproces. Als u dit goed doet, zorgt u ervoor dat uw eindresultaat is zoals u het zich in gedachten had voorgesteld, en als u het niet goed doet, zal dit duidelijk zichtbaar worden zodra de vlek opdroogt. Dit zorgt er niet alleen voor dat je het allemaal herhaalt, maar voegt ook meer stress toe aan een toch al hectische baan. Het volgende is om de ruimte nauwkeurig te meten. Als de plaats groter is dan een kast, zorg dan dat er een grote vlakschuurmachine in de buurt is. Het kan een schuurmachine zijn zo hoog als je middel. Als u er niet gemakkelijk een kunt vinden om te kopen of als u wat geld wilt besparen, kunt u er ook een huren bij uw plaatselijke thuiscentrum.

Het gebruik van deze vlakschuurmachines zorgt voor minder schade aan de vloer als u de meegeleverde handleiding volgt. Gebruik tijdens het voorbereiden van het schuren een schuurmiddel met een lichte korrel door elke gang. Stel de schuurmachine in met het schuurpapier met korrelgrootte 60 en nadat u de veiligheidsbril met het stofmasker hebt opgezet, kunt u doorgaan en uw schuurmachine over de vloer verplaatsen. Voer het uit alsof u uw grasmaaier gebruikt; ga in rijen en overlap met de helft van de breedte van de schuurmachine. De tweede ronde zou zijn met het schuurpapier korrel 80. Volg gewoon hetzelfde proces zonder de schuurschijven te stoppen terwijl ze op de vloer liggen. Gebruik een handpalm of een detailschuurmachine op plaatsen waar u met een schuurmachine niet bij kunt.

Stofzuigen Als u klaar bent met schuren, zuigt u het stof uit het gebied. Gebruik hiervoor niet je traditionele stofzuiger, maar een zware stofzuiger met een vaste borstelbevestiging en een nieuw filter. De stofzuiger zou niet alleen het hele werk doen, je zult nog steeds kleefdoeken en vodden moeten gebruiken die zijn bevochtigd met de juiste hoeveelheden terpentine om de vloeren schoon te vegen van het stof en het puin. Vlek
Eindelijk bent u nu klaar om te vlekken, dus zorg voor voldoende ventilatie. Als u alles zeker weet, kunt u beginnen aan de andere kant van de uitgang, bij voorkeur vanuit de hoek om naar buiten te gaan zonder op een van de vlekken te stappen. Begin met de applicator van lamswol door de vlek aan te brengen en zorg ervoor dat u deze gelijkmatig over de vloer verdeelt, waarbij u delen van ongeveer 60 cm tegelijk bedekt. Waar je een teveel ziet, blijf dat verwijderen met een doek of een doek, en laat de natte randen niet drogen. Gebruik voor de hoeken een penseel van 2 inch om ze zonder enige strijd of inconsistenties te bereiken.