Der er flere ting, du bør vide om, før du vælger din fingerfood catering. Menuvalget, budgettet og stilen på din funktion er alle vigtige faktorer, du skal https://stubbs.dk overveje, når du træffer dit valg.

Menuvalg er nok den vigtigste faktor, når du skal vælge en god fingerfood-catering. Sørg for, at du kun bruger et cateringfirma, der kun bruger produkter af høj kvalitet. Dette er vigtigt, fordi kvaliteten af råvarer påvirker kvaliteten af forplejningen. For eksempel behøver et fantastisk kvalitetsstykke økologisk, lokal frisk filetbøf ikke alle de klokker og fløjter, som visse kokke plejer at tage med sig. Hvis din cateringfirma bruger de bedste råvarer, er det eneste, den behøver, en enkel krydderi og en garniture af god kvalitet. Men hvis din cateringvirksomhed bruger substandard produkter, så kan de forsøge at skjule smagen og teksturen ved at lægge overvældende ingredienser med dem.

Sørg for, at dit fingerfood cateringfirma kun bruger uddannet og/eller kvalificeret personale af god kvalitet. Som nævnt ovenfor, hvis et cateringfirma af god kvalitet bruger råvarer af god kvalitet, så skal det virkelig tilberedes ordentligt af medarbejdere af god kvalitet. Det er faktisk lige meget, hvor gode råvarerne er, hvis cateringfirmaet sender en uerfaren medarbejder ud for at tilberede det.

Det er helt acceptabelt at forhandle med din cateringfirma om prisen, især hvis du har gæstetal, der i alt er over 100 gæster. Du skal dog være bevidst om prisen, men ikke lade den være den eneste afgørende faktor i valget af din fingerfood catering. De bedste cateringfirmaer investerer meget tid og lidenskab i deres mad og menuer, og efterfølgende tager de måske ikke så venligt imod dig og fortæller dem, at du kan få det halvtreds øre billigere hen ad vejen. Hvis din cateringfirma er parat til at rykke lidt på prisen, så skal du også være parat til at rykke lidt.

Vej alle de forskellige faktorer op, når du træffer dine valg. Indsaml information af god kvalitet, herunder menuer, tilbud og inklusion fra tre af de bedste cateringfirmaer inden for dit budget, og sammenlign derefter med hinanden. Typiske spørgsmål du bør stille dig selv er:

Indeholder de alle de samme ting? Personale, udstyr og skat kan alle være en ekstra omkostning. Bruger de alle de bedste ingredienser? Får du den bedste værdi for pengene? Bruger de det bedste personale?