Nykyään internetissä surffaavien ihmisten on erittäin helppoa löytää arvosteluja jostain. Arvostelut ovat yksinkertaisesti artikkeleita, jotka on kirjoittanut tietystä tuotteesta (elokuva, kirja, shampoo jne.), jonka on kirjoittanut henkilö, joka on kokeillut tuotetta reviewgorilla.fi  nimenomaan arvostelun kirjoittamista varten. Kun ihmiset ja erityisesti Internet-markkinoijat ovat tulleet tietoisiksi arvostelujen kirjoittamisen ja niiden verkkosivuille sijoittamisen lisääntyvistä eduista, yhä useammat arvostelut ovat alkaneet löytää tiensä verkkoon joka ikinen päivä.

Ne ovat erittäin suosittuja Internet-yhteisössä, joten niiden on oltava jollakin tavalla hyödyllisiä. Tämä herättää kysymyksen; miksi joku kirjoittaisi arvosteluja? No, tässä on muutamia mahdollisia vastauksia näillä linjoilla.

Näkemys asiantuntijana: Yksi arvion kirjoittamisen suurimmista eduista on, että jopa ilman muutakaan ponnisteluasi se saa sinut vaikuttamaan asian asiantuntijalta. Mieti sitä hetki; oletko lukenut arvostelun ja saanut melkein automaattisesti reaktion mielipiteisiin tavalla tai toisella? Olitpa sitten samaa mieltä tai eri mieltä heidän kanssaan, reaktiosi on ollut voimakas, koska pidät niitä kirjoittavan henkilön käsillä olevan aiheen asiantuntijana. Tämä kuva on sellainen, jota monet Internet-markkinoijat haluavat, ja siksi he kirjoittavat arvosteluja yrittääkseen saavuttaa sen.

Mielipide hyödyllisinä: Toinen syy, miksi ihmiset kirjoittavat arvosteluja, on se, että se saa heidät näyttämään hyödyllisiltä. Jos sinulla on hyödyllinen kuva verkkosivustollasi vieraileville ihmisille, he ottavat suosituksiasi vakavammin kuin muuten. Tämä on erittäin tärkeää pitää mielessä, koska se voi lopulta ansaita sinulle paljon rahaa, jos teet sen oikein.

Tuotteiden myynti: Internet-markkinoijat käyttävät useita taktiikoita myydäkseen tuotteitaan, ja sen vuoksi, jos jokin heidän taktiikoistaan ​​ei toimi, he vain kokeilevat toista. Arvostelun kirjoittaminen on loistava taktiikka tuotteiden myynnin kannalta kahdesta edellä mainitusta syystä. Sen lisäksi, että vaikutat tuotteen asiantuntijalta, se saa sinut myös vaikuttamaan erittäin hyödylliseltä. Jos julkaiset verkkosivustollesi kaksi arvostelua eri tuotteista ja liität sitten kumppanilinkin kolmanteen arvosteluun, saatat saada enemmän kiinnostusta asiakkaisiisi, koska kahdesta ensimmäisestä arvostelustasi vaikutti siltä, ​​että et yrittänyt mainostaa mitään ja olivat vain kiinnostuneita tarjoamaan yleisöllesi korkealaatuista tietoa.

Kevin Reidin artikkeli