Wilt u een WordPress-thema op uw website installeren? Er zijn ongeveer 70.000+ gratis en betaalde WordPress-thema’s beschikbaar. Een WordPress-beginner, Hoe installeer ik WordPress-thema’s? Artikelen waarin u misschien wilt weten hoe u WordPress-thema’s op uw website installeert. U kunt een willekeurig thema proberen totdat u het geschikte thema voor uw website Zakelijke website ontwerpers zoekt.

Stap voor stap WordPress-thema-installatie

Welnu, de installatie van een WordPress-thema is eenvoudig, maar onthoudt dat als u een nieuw thema inschakelt, dit het uiterlijk en de functies van uw website zal veranderen. Als u overstapt van een reeds geïnstalleerd thema, moet u weten wat de basiszaken zijn die u moet doen voordat u het WordPress-thema vervangt.

Vaak zitten er thema’s achter veel voorkomende WordPress-fouten op de website. We instrueren u om alleen die thema’s te installeren die goede beoordelingen en aanbevelingen van experts hebben.

Als u een WordPress-thema op een nieuwe website wilt installeren, dan is deze handleiding nuttig voor u.

Installeer een WordPress-thema met behulp van WordPress Admin Theme Search

De eenvoudigste methode om te installeren vanuit de WordPress.org-themamap is het gebruik van de ingebouwde themazoekfunctionaliteit.

Log eerst in op de WordPress-beheerderspagina en navigeer naar het beheerdersdashboard. Tik nu op de pagina Uiterlijk »Thema’s en druk op de knop Nieuw toevoegen. Op het volgende tabblad kun je kiezen uit zoeken naar thema’s met specifieke functies, Nieuwste WordPress-thema’s, Populaire WordPress-thema’s en Uitgelichte WordPress-thema’s.

Voeg een nieuwe themawerkbalk toe en zoek een thema.

Wanneer u op de optie ‘Functiefilter’ drukt, kunt u een thema kiezen op basis van functies. U kunt een thema kiezen op basis van lay-out, onderwerp en specifieke functie.

U kunt themaresultaten filteren op basis van de functie.

Op basis van uw zoekopdracht kunt u een lijst met thema’s bekijken die compatibel zijn met uw bedrijf. Wanneer u het thema vindt dat u wilt installeren, sleept u de cursor naar de bovenkant van de afbeelding. Hier ziet u de installatieoptie, preview-optie en detailoptie.

Het WordPress-thema activeren

Ga nu verder en klik op de installatieoptie. Het zorgt ervoor dat WordPress een thema installeert en een melding geeft voor een succesvolle installatie. Nu kunt u op “Activeren” klikken