Hvis du anses for å være overvektig som mange andre i USA, har du kanskje vurdert å prøve den fantastiske peanøttsmørdietten. Hvis smør tilbud du har vurdert å prøve denne dietten, har du sikkert lurt på hva denne dietten egentlig innebærer. Eller kanskje du har lurt på om det faktisk kan hjelpe deg med vekttapsmålene dine. Tror du virkelig at det å konsentrere innsatsen om én såkalt “mirakelmat” er svaret på å gå ned i vekt? Mange mennesker som prøver å gå ned i vekt har tenkt på disse spørsmålene, og målet mitt er å prøve å svare på noen av dem for deg her.

Enten du foretrekker å kjøpe kærgården tilbud peanøttsmør i din lokale dagligvarebutikk fra de mange masseproduserte valgene eller fra gourmetbutikken på hjørnet som har den spesielle blandingen du bare elsker, alle vet hvor populær den er i Amerika. Så la oss fortsette og se hvordan denne typen diett egentlig fungerer!

Magasinet “Prevention” brakte først Amazing Peanut Butter Diet til den amerikanske offentligheten gjennom en av deres månedlige utgaver. Siden denne utgaven genererte så mye omsetning og var veldig populær, bestemte magasinet seg for å vie en hel bok til den, som du kan kjøpe på Amazon.com eller i din lokale bokhandel. Gjennom populariteten til “Prevention” magazine, ble Amazing Peanut Butter Diet veldig populær også siden magasinet har et så godt rykte.

Etter å ha lest om populariteten til denne dietten på grunn av dens støtte fra et favoritthelsemagasin, spør du sannsynligvis deg selv om denne “såkalte” fantastiske dietten faktisk kan hjelpe deg med vekttapsmålene dine. Når sant skal sies, har studier vist at svaret på det spørsmålet er et rungende ja.

En diett med lavt fettinnhold ble tilbudt halvparten av deltakerne i en kontrollert gruppe under en studie i Boston-området. Den andre halvparten ble presentert rundt trettifem prosent av det totale kaloriinntaket som enumettet fett, typen fett som finnes i peanøttsmør. Alle andre aspekter av deltakerens dietter var de samme, noe som betyr at kaloriinntaket for begge gruppene var det samme. For kvinner i denne gruppen var det 1200 kalorier per dag.

Resultatene av studien viste at begge gruppene var i stand til å gå ned omtrent like mye i vekt. Likevel fulgte gruppen som fikk glede av den kremete gleden av peanøttsmør dietten sin tettere enn de som ikke ble tilbudt denne luksusen. Det er imidlertid viktig å huske på at så lovende som denne dietten høres ut, er 1200 kalorier om dagen faktisk knapt noen kalorier i det hele tatt. Dessuten vil enhver kvinne som får i seg denne mengden kalorier om dagen gå ned i vekt.

Det er viktig å forstå at hvis du elsker peanøttsmør, kan den fantastiske peanøttsmør-dietten være akkurat det du har lett etter, siden du får i deg en begrenset mengde av denne favorittgodbiten hver dag.

Selv om vi har presentert informasjon som sier at Amazing Peanut Butter Diet har generert noen optimistiske resultater og dietten støttes av “Prevention” magazine, er det flere fakta som må presenteres. En viktig faktor å huske på er fettinnholdet i kostholdet ditt, og peanøttsmør anses å ha mye fett. Imidlertid er det fagfolk på området som vil fortelle deg at den typen fett som finnes i peanøttsmør, enumettet fett, faktisk kan være gunstig for deg.

Du vet kanskje ikke dette, men avokado inneholder samme type fett. Så nå presenterer vi spørsmålet, kunne noen som fulgte samme type diett oppnå de samme resultatene hvis dietten hadde blitt kalt den fantastiske avokadodietten? Hvis alt var nøyaktig det samme bortsett fra varen som denne typen fett ble inntatt fra, ville deltakerne fortsatt gå ned like mye i vekt. Svaret er ganske enkelt faktisk; det er sannsynligvis flere mennesker som er mer sannsynlig å følge en diett som inkluderer peanøttsmør fremfor avokado, så peanøttsmøret ble mer enn sannsynlig valgt som en markedsføringsstrategi.