For at hjernen kan komponere 3D-billederne med dybdeperspektivet, har den brug for, at hvert øje ser en anden vinkel på den blue light briller samme ‘ramme’, ligesom det menneskelige syn fungerer. De aktive 3D-briller gør præcis dette job, og overfører det korrekte billede til det øje, det var beregnet til. 3D shutter-brillerne er synkroniseret med 3D HDTV’et og giver øjnene mulighed for at se et billede ad gangen.

Hvis sigtelinjen og/eller positionen for seeren fra HDTV’et ikke er justeret, vil 3D-effekten ikke blive opfattet af seeren. I nogle tilfælde havde seeren hovedpine og svimmelhed ved at se 3D med brillerne, der ikke passede ordentligt. For det første, hvis du har børn, teenagere eller unge derhjemme, skal de have deres egen størrelse af 3D-briller. For det andet skal du vide, at ikke alle de store mærker har i dag 3D-briller til børn; du skal tjekke denne faktor, før du beslutter dig for, hvilket 3D HDTV du køber. Ellers vil du have 3D derhjemme, og dine børn har måske kun hovedpine af det.

For det tredje er aktive 3D-briller ret dyre, hvis børnene ikke har et par for sig selv, vil de bruge de eneste 3D-briller derhjemme, og de vil være dine… Det er kendt, at når børn håndterer ting, har de en tendens til at gå i stykker, fare vild og blive beskadiget. Det er bedre, at de har deres egne 3D-briller at bruge.

Sørg for, at du køber genopladelige 3D aktive briller til børn. Børn vil bruge 3D meget mere, end du tror, ​​de kan se den samme film igen og igen… Batteri 3D-brillerne skal fyldes op hver uge! På nogle 3D-briller står der, at de kan holde op til 80 timer, men sikkert nok børn glemmer at slukke dem, og der skal nye batterier til.

For det femte vil børn gerne spille 3D-spil med de nye 3D-muligheder åbnet derhjemme, bortset fra det faktum, at hvis brillerne ikke passer, vil de ikke nyde 3D meget, men mens de spiller, bevæger de sig og hopper store briller kan falde mere af. let.

For det sjette, børn 3D briller i nogle mærker kommer i forskellige farver, hvis du har mere end et barn derhjemme, er det klogt at bestille to farver, så de kan adskille de to par og hver har sit eget par at bruge og passe på.