În căutarea unei sinergii perfecte între stilul clasic și linii moderne elegante? Colecția NEOCLASIC de fronturi MDF înfoliate și față sertar MDF de la Nett Front redefinește conceptul de rafinament și îmbină armonios tradiția cu contemporaneitatea, satisfăcând gusturile sofisticate ale clienților protege parol moderni.

O Poveste de Eleganță și Caracter:

Colecția NEOCLASIC debutează cu 31 de modele distincte de uși din MDF, aducând în prim-plan patru modele inovatoare de usa vitrina, lezene ornamentale și trei cornișe mobila sofisticate. Finisajul înfoliat ANTIQUE conferă fronturilor o aură antichizată autentică, îmbogățită în timp cu o patină distinctivă. Cele trei decoruri noi antichizate – Alb Antique Gold, Crem Antique Gold și Negru Fum Antique Silver – adaugă un caracter autentic și modern fiecărui proiect de mobilier.

Integrarea Armonioasă a Detaliilor:

Noul design de cornișe mobilier, cu o înălțime de 10 cm, și lezenele ornamentale NEOCLASIC se integrează perfect cu frezările inovatoare ale ușilor de mobilă, precum modelele de frezare A500/T, A510/T, A520/T, A530/T, A420/P și A430/P. Nett Front depășește așteptările prin îmbunătățirea fiecărei frezări cu modele ornamentale clasice și contemporane, creând mini-colecții unice pentru fiecare model de frezare, inclusiv front plin mobila cu 1 pana la 8 ornamente pe tablia fetei de usa.

Riflaje Antice pentru O Eleganță Suplimentară:

Fiecare față de ușă mobilă este completată cu patru modele noi de riflaje antice: A352/R3, A360/R3, A362/R3 și A363/R3. Aceste detalii aduc o notă suplimentară de rafinament și autenticitate fiecărui proiect de mobilier. Varietatea de finisaje disponibile pentru fronturile din MDF riflate, de la folii antichizate la folii mate, ultramate, ultramat perlate sau lucioase, conferă posibilități nelimitate de personalizare.

Paletă Largă de Culoare și Finisaje:

Pentru cei care își doresc un mobilier vibrant din MDF vopsit, colecția oferă opțiunea de a alege dintr-o paletă largă de culori ultramate din paletarul NCS sau RAL. Fiecare nuanță este gândită pentru a se potrivi celor mai exigente preferințe, permițându-ți să-ți personalizezi spațiul în funcție de propriul gust și viziune.

Inspirație în Fiecare Detaliu:

Descoperă idei inovatoare de amenajare în broșura atașată paginii, care oferă o privire detaliată asupra modului în care poți integra aceste fronturi MDF în proiectele tale contemporane cu accente clasice. Fie că proiectul tău este pentru sufragerie, dining, bucătărie, dormitor, dressing sau pentru diverse piese de mobilier precum dulapuri, comode sau noptiere, colecția NEOCLASIC te inspiră să creezi spații deosebite.

Protégé Parol – Eleganță și Inovație în Fiecare Detaliu:

Cu o istorie solidă în furnizarea de soluții estetice și funcționale, Nett Front rămâne lider în industria fronturilor de mobilier. Colecția NEOCLASIC este o expresie autentică a angajamentului nostru față de calitate și inovație. Descoperă eleganța atemporală cu fronturile MDF infoliate NEOCLASIC de la Nett Front si Protégé Parol și transformă-ți spațiul într-o capodoperă atemporală, cu un caracter autentic și distinctiv.