Fotografering, så vidt jeg kunne være bekymret, er hovedsælgeren til dit bryllup. Ja, det er klart, at du vil have familiefotograf blomsterhandleren, omgivelserne, videografen og så videre, men for mig er fotografier den vigtigste del af brylluppet, der vil bestå! Andet end ægteskabet åbenbart:) Dine blomster vil bide i støvet, du får ikke “beholdt” scenen… du forstår hvad jeg mener. Så mens jeg valgte min fotograf til mit eget bryllup, var det vigtigt at foretage alle nødvendige undersøgelser og sikre, at jeg fandt den ideelle billedtager til mig!

Faktisk, jeg rehash, det burde være fotograf Roskilde den ideelle billedtager FOR DIG. Da der er en bred vifte af slags visuelle bryllupsstile, så undersøg efter behov og find ud af, hvilken slags fotografier du skal stå tilbage med efter brylluppet! Alligevel kommer vi til dette snart!

På denne måde har jeg samlet en oversigt over, hvad du skal spørge og søge efter hos en fotograf for at sikre, at du forfølger det mest ideelle valg FOR DIG!

Hvilken slags fotostil kan du lide?

Dette er kritisk og, så vidt jeg kan være bekymret, den vigtigste forespørgsel at stille! Det er klart, at i tilfælde af at du undersøger deres websted, vil du faktisk også ønske at ordne det! I øjeblikket er der termer til at skildre den visuelle stil – illustrativt, kreativt, regulært lys, fotografirapportering, sædvanlige – men jeg tror ikke, det er afgørende for dig at beholde disse termer og definitioner. Så gennemlæs et par stykker på nettet og find de styles, du bedst kan lide!

Kan du lide de virkelige billeder? Eller på den anden side de mere konventionelle fotografier?
Kan du lide de fotografier, der ser ud til at fortælle en historie?
Har du bare brug for at rehash alle de billeder, du ser på Pinterest og Instagram?
Vil du gerne have bryllups-“repræsentationer” af dig og din mand?

Disse forespørgsler vil i sidste ende føre dig til den slags fotografering, du har brug for, og til sidst, hvis du har chancen for, at du elsker fotografierne på deres websted, bør du elske deres stil!

Må jeg give dig en gennemgang?

De fleste fotografiske kunstnere arbejder ud fra et skud, som de vil kræve af dig på forhånd. De skal sikre, at du har en chance med alle pårørende og alle de “must-have” minutter. Dette inkorporerer hovedkysset, handel med ringe, kageskæring, hoveddansen og så videre. Selvom en dygtig fotograf ikke vil hjælpes til at huske disse billeder, kan der være billeder, du har set internetbaseret, som du måske vil tage! Så vidt jeg kunne være bekymret, var et af mine nævnte billeder boudoir-optagelsen, før jeg tog min kjole på! Jeg sendte et lidt “sneek look” til min livsledsager (på det tidspunkt) uden at vise mit ansigt!

Hvor mange billeder får jeg fra brylluppet?

Hver fotografisk kunstner vil for det meste tage et sted mellem 1.000 og 2.000 billeder gennem hele din lejlighed. Ikke desto mindre betyder det ikke, at du vil se disse! Men bare rolig, hvert skud vil indeholde 2-5 af et lignende skud, så din fotograf vil gennemgå billederne som helhed og bare beholde de bedste – på den måde behøver du ikke finde ud af dem alle! I det store og hele vil de give dig omkring 500 billeder, men dette vil svinge afhængigt af den fotografiske kunstner, så sørg for at spørge!

Hvor mange billeder vil du ændre?

Belysningen burde faktisk være fikseret på hvert af dine billeder, før de sendes til dig, og dette er bestemt ikke en vanskelig situation for fotografen, da de fleste vil være vidunderlige, bare som de er! Under alle omstændigheder vil din fotograf ikke ordne din kosmetik og lave de sidste Photoshop-detaljer til hvert af de 500 billeder! I tilfælde af at en bog bliver husket for dit bundt, vil de fuldstændig (eller burde helt) ændre disse billeder, før de sendes til tryk! Hvis du antager, at du gerne vil have et bestemt billede ændret, vil din fotograf ikke have noget problem med at gøre det for dig!

Er et engagementsmøde inkluderet?

Adskillige billedtagere inkorporerer et forpligtelsesmøde, men kan dog udelukke de computeriserede optegnelser, og det er helt typisk! Uanset om det er indarbejdet, ville jeg konstant lave et forpligtelsesmøde med en lignende fotograf, der vil skyde dit bryllup. Dette giver dig mulighed for at lære den pågældende person at kende, og vil give personen mulighed for at forstå, hvad din identitet er, og vil bedre fange den karakter og det forhold, I to har!