Volgens een concentraat van de USDA zijn bladluizen de belangrijkste bug die schade toebrengt aan de thuisgroentekwekerijen Afium van individuen. Je zou het eens kunnen zijn met die ontdekkingen. Bladluizen zijn uitzonderlijk normaal over de hele wereld en zijn er in alle soorten en maten. Ze voeden zich met vrijwel alles en als ze klaar zijn met profiteren van een plant, zullen hun jongen vleugels krijgen, naar de volgende plant gaan en de interactie begint vanaf het allereerste begin.

Wees echter niet bang, want het lot heeft je toegelachen. Er zijn verschillende manieren om bladluizen te verwijderen, die allemaal beschermd, eenvoudig te gebruiken en te verkrijgen zijn. Een paar arrangementen die u kunt kopen, hoeveel andere u ook helemaal alleen kunt maken.

We moeten beginnen met de #1 methode voor het verwijderen van bladluizen. Nummer 1, niet omdat het de minst veeleisende is om uit te voeren of de goedkoopste, maar toch nummer 1 omdat het werkt en dat is de bladluisjager. Al met al weer een insect dat baat zal hebben bij de bladluizen. Je kunt deze jager binnenhalen door verschillende kruiden zoals venkel of koriander te maken (af en toe), maar de snelste manier is om naar de tuinwinkel in de buurt te gaan en wat te kopen. De jager waar ik het over heb zijn lieveheersbeestjes. Voor ongeveer $ 20 kun je een paar honderd tot twee of drieduizend krijgen en ze eten praktisch elke dag hun gewicht aan bladluizen.

Een andere geweldige en veilige methode om met uw bladluispopulatie om te gaan, is door spatten te gebruiken. Er is een assortiment om te bekijken, bijvoorbeeld hete peper- en knoflookdouches tot schuimende en neemolie-spatten. Alles zal werken, sommige beter dan andere, en als je er een in de winkel krijgt, hoop je ergens tussen de $ 7 en $ 20 te betalen, afhankelijk van de merknaam, maat enzovoort. Je kunt het ook zelf maken door verschillende mengsels van afwasmiddel en water te maken, of afwasmiddel, bakpoeder/poeder en water.

Een derde manier, en de meest bescheiden manier, is het gebruik van gele kleverige strikken. In mijn nabijgelegen thuiswinkel kun je een pakket van 3 krijgen voor $ 2. Hang er een paar rond de planten waar de bladluizen zitten en schud even. Degenen die kunnen vliegen, zullen afhaken en uiteindelijk, wanneer de anderen beginnen te vliegen, zullen ze daar ook terechtkomen. Onthoud gewoon dat de gele kleverige strik geen grote en vreselijke bugs scheidt, dus gebruik deze met waarschuwing.

De laatste manier is om diatameeënaarde te gebruiken. Zonder de situatie erop nauwkeurig te beschrijven, is DE een beschermde methode om insecten in uw kinderkamer te bestrijden. Het is echt bescheiden en eenvoudig te krijgen. De kosten zijn ongeveer $ 10 tot $ 15. De ondergang van het gebruik van DE is, net als gele kleverige strikken, het herkent geen grote bugs en vreselijke bugs. Het zal ze allemaal beïnvloeden. Ik probeer DE erbij te betrekken als al het andere faalt als niets anders werkt.