Η γη είναι τόσο παλιά. Ο Θεός έφτιαξε τον ήλιο, τη γη, τη σελήνη και άλλους πλανήτες. Αυτό πιστεύουμε πολλοί από εμάς. Τώρα κανείς kanesex δεν ξέρει αν αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα αυτό μπορεί να το αρνηθούν και πολλοί αντιθρησκευτικοί. Αλλά κάτι έχει φτιάξει αυτόν τον κόσμο; Τώρα ας το θεωρήσουμε ότι είναι ο ίδιος ο Θεός. Τώρα ο Θεός έφτιαξε όλα όσα υπάρχουν στον κόσμο σήμερα. Όταν πρόκειται για την εξέλιξη της ανθρώπινης φυλής, γνωρίζουμε ότι πρόκειται να εμφανιστούν συζητήσεις για τον Αδάμ και την Εύα.

Ο Αδάμ ήταν το υποτιθέμενο πρώτο αρσενικό στον κόσμο και η Εύα ήταν η πρώτη γυναίκα. Τώρα ο Θεός ήξερε ότι ένα αρσενικό μόνο δεν μπορούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται. Έτσι, όπως έκανε μια θηλυκή πλευρά σε όλα τα ζώα, έκανε μια θηλυκή πλευρά στον άνθρωπο επίσης με τη μορφή της Εύας. Το σεξ έγινε τότε η πιο σημαντική δραστηριότητα. Αυτό συμβαίνει γιατί αν δεν υπήρχε σεξ, δεν θα υπήρχε ανθρώπινη φυλή. Καθώς το σεξ αυξανόταν, οι άνθρωποι αυξάνονταν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ΠΡΕΠΕΙ να δίνεται μεγάλη σημασία στο σεξ.

Σήμερα, υπάρχουν πολλές χώρες στον κόσμο όπου το σεξ θεωρείται ταμπού. Είμαι από μια πολύ διαφορετική οικογένεια. Γεννήθηκα από μια Ινδή κυρία και έναν Σκωτσέζο. Αυτός είναι ίσως ο λόγος που έχω ανοιχτό και ευρύ μυαλό για το σεξ. Αν είχα γεννηθεί από ζευγάρι Ινδών, τότε θα θεωρούσα το σεξ ως ταμπού, όπως πολλοί άλλοι Ινδοί. Γιατί στις αναπτυσσόμενες χώρες δεν δίνεται στο σεξ η σημασία και η διαφάνεια που χρειάζεται και του αξίζει; Γιατί οι κάτοικοι αυτών των χωρών έχουν ξεχάσει τα βασικά μαθήματα εξέλιξης της ανθρώπινης φυλής; Είναι τόσο ντροπή;

Τώρα δεν ξέρω τόσα πολλά για άλλες αναπτυσσόμενες χώρες εκτός από την Ινδία. Τώρα αυτή η παραμονή στην Ινδία, έμαθα ότι το προγαμιαίο σεξ είναι υποτιθέμενο άσεμνο και ένα ταμπού από μόνο του. Αν ένα κορίτσι αγαπά ένα αγόρι, καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες για να το χωρίσουν, τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις. Αλλά ναι, είναι αλήθεια, ακόμη και η Ινδία προσπαθεί να υιοθετήσει τη δυτική κουλτούρα. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ο τρόπος ένδυσης, τα καλλυντικά, το χρώμα του δέρματός τους και τέτοια πράγματα δεν είναι αυτά που θα έπρεπε να μαζεύουν από τη δυτική κουλτούρα. Το ανοιχτό μυαλό τους είναι αυτό που απαιτείται. Η ορθοδοξία είναι αυτό που πρέπει να εξαφανιστεί και να διώξει. Αλλά θα χρειαστούν άλλα 62 χρόνια για να συμβεί αυτό, ή μπορεί να είναι ακόμη περισσότερα. Κανείς δεν πρόκειται να πάει σε κάθε ένα από τα μικρά χωριά της Ινδίας και να τους πει να μιλήσουν ελεύθερα για το σεξ, να συμμετέχουν ενεργά σε αυτό. Εννοώ γιατί να είμαι ενάντια στο σεξ, όπου ως ινδουιστική θρησκεία (επικρατούσα θρησκεία στην Ινδία) είναι η μόνη θρησκεία με πλήρες ΒΙΒΛΙΟ για το σεξ; Είναι η μόνη θρησκεία όπου ο Θεός εμφανίζεται ενεργός στη σεξουαλική δραστηριότητα (Λόρδος Κρίσνα στην Καμασούτρα). Τώρα που πιστεύεις τόσο πολύ στον Θεό, δεν πρέπει να πιστεύεις και σε ό,τι σχετίζεται με τον ίδιο Θεό;

Μερικές φορές δεν καταλαβαίνω καλά τώρα, δεν μπορώ να το βοηθήσω. Αλλά τώρα που μένω στην Ινδία, η κοπέλα που είμαι ερωτευμένη είναι Ινδή. Τώρα πάντα ανησυχούσα για τις πιθανές διαφορές που μπορεί να είχαμε στις νοοτροπίες μας. Αλλά είμαι τυχερός και πρέπει να πω ότι η γενιά σήμερα ακόμη και σε μια χώρα όπως η Ινδία κάνει προσπάθειες να κατανοήσει το σεξ. Ένα άτομο που συμμετέχει ενεργά στο ΑΣΦΑΛΕΣ σεξ είναι ένας ήρωας από μόνος του. Δεν πρέπει να τον αντιμετωπίζουν ως εγκληματία.

Γιατί το σεξ θεωρείται ταμπού; Αυτό συμβαίνει επειδή σίγουρα κάπου η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί με απαράδεκτο τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος που όταν μπορεί να συνέβη σε έναν ανεξέλεγκτο λογαριασμό, το σεξ έγινε ταμπού. Πραγματικά μισώ αυτούς τους άντρες που πρέπει να εκμεταλλευτούν τη σωματική τους ικανότητα για να αναγκάσουν μια κυρία σε κάποιο είδος σεξουαλικής δραστηριότητας. Το σεξ δεν είναι κάτι που πρέπει να βλάψει και να το εξαναγκάσει. Είναι κάτι που πρέπει να απολαμβάνουν τόσο ένας άντρας όσο και μια κυρία. Θα πρέπει να μπορούν να κάνουν κομπλιμέντα μεταξύ τους στο σεξ.

Ένα ζευγάρι που είναι υγιές στη σεξουαλική του δραστηριότητα, είναι ένα υγιές και σοφό ζευγάρι. Το σεξ έχει αλλάξει τους τελευταίους αιώνες. Με τον καιρό όλα αλλάζουν. Παλαιότερα, το στοματικό σεξ δεν ήταν τόσο διάσημο, αλλά όταν ένα θρησκευτικό σενάριο όπως το Kamasutra έχει εικόνες και πίνακες στοματικό σεξ, δεν υπάρχει κανένα κακό να το έχουμε τώρα στο λεξικό του σεξ. Αλλά η προσωπική υγιεινή και υγεία είναι απαραίτητη. Δεν μπορείτε να είστε προσωπικά ανθυγιεινοί και να μεταδίδετε κακή υγιεινή στο άτομο με το οποίο εμπλακείτε σεξουαλικά.